BEACHCLUB LEUKERMEER

De Beachclub is een super fijne plek om te vertoeven. Zeg je 'Horeca Leukermeer', dan zeg je eigenlijk 'Beachclub'. Een toegankelijke brasserie met een fijne, gezellige sfeer en indrukwekkend uitzicht.

 

Deze brasserie met indrukwekkend terras is gelegen aan de beste zijde van het horecapand, namelijk direct aan het Leukermeer. Vanuit het gerestylede binnengedeelte geniet u van een schitterend uitzicht over het water. U waant zich middenin Nationaal Park de Maasduinen. Heerlijk! Vooral buiten natuurlijk. Op het grote, zonnige terras is het altijd heerlijk toeven met voldoende beschutting op warme dagen. Met een lekker briesje aan het water. 

 

U kunt gedurende de hele dag genieten van een hapje en drankje of een diner uit onze veelzijdige menukaart. Regelmatig werken we ook met seizoensgerechten en regionale specialiteiten. Daarover vindt u hier dan meer. Ons team staat klaar om u de echte Limburgse gastvrijheid te laten ervaren.

  

De brasserie is geopend gedurende het seizoen van Vakantiepark Leukermeer. Dat loopt altijd van twee weken voor Pasen, tot en met de herfstvakantie. In het voorjaar en najaar zijn we elke dag open tot 21.00 uur. Is het gezellig, dan sluiten we later! In de zomermaanden juli en augustus is de brasserie en het terras langer geopend.

 

Het laatste nieuws volgen of meedoen aan leuke acties? Volg dan onze facebookpagina!

ACTUELE OPENINGSTIJDEN

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag gesloten
Vrijdag  gesloten
Zaterdag gesloten
Zondag 12-17