Snackbar LEUKERMEER

De snackbar is gelegen aan het speelplein. Niet te missen als u wandelt vanuit de entree van het vakantiepark. Hier kunt u een bestelling doen van frietjes en snacks om mee te nemen of buiten op te eten. Is het slecht weer, geen punt. Ook binnen zijn enkele zitplaatsen.

Is de snackbar gesloten? Bestel dan in de brasserie om mee te nemen. U kunt zich hier alvast op de bestellijst oriënteren.

 

Het aanbod in de ijshoek is weer uitgebreid ten opzichte van vorige jaren. Softijs, milkshakes, shuffles, sundaes, premium shakes en slushpuppies draaien we vers voor uw neus. Met heerlijke toppings zoals oreo, karamel, praline! Smullen geblazen.

 

Uit onze ijsvitrine scheppen we ambachtelijk ijs van de streekgebonden ijsmakers uit de Peel, Hoeve Willem III. We bieden in deze ijssalon meer dan 15 overheerlijke smaken. Probeert u ze allemaal? Zelfs een coupe van dit lekkere ijs kunt u bestellen, ook in de Beachclub. Genieten!

 

ACTUELE OPENINGSTIJDEN

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag gesloten
Vrijdag gesloten
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten


Ambachtelijk en vers

Je proeft de liefde en zorg die in dit ijs zijn gestopt! Ons roomijs is een écht streekproduct dat wordt bereid met verse melk die rechtstreeks van de koe komt. Door alleen maar natuurlijke ingrediënten te gebruiken, krijgt het ijs die volle romige smaak die het uniek maakt.

Het sorbetijs wordt gemaakt van de allerbeste vruchten van zorgvuldig geselecteerde telers. 

Tot slot tellen nog de traditionele recepteren en een breed smaken palet. Uniek ijs van Hoeve Willem III, zeker een onmisbaar onderdeel van uw bezoek aan de Horeca van Leukermeer!