Gedurende het seizoen worden er verschillende activiteiten georganiseerd bij Beachclub Leukermeer. Meestal vinden deze speciale evenementen plaats in de brasserie of de Subway, soms op het terras. Het seizoensprogramma is te vinden in de activiteitenkalender! Benieuwd naar het soort evenementen dat we organiseren? We geven hier iets meer informatie over telkens terugkerende evenementen die bij ons op de planning staan.

Live muziek

Gedurende het hele seizoen worden er muziek avonden georganiseerd. Deze avonden worden gepland op feestdagen en in het zomerseizoen altijd twee keer in de week. Een leuke DJ, zanger of act. Kijk in de kalender!

FAMILIE BRUNCH

De feestdagen zijn bedoeld om door te brengen met familie en geliefden. De dag opstarten kan dan fijn met een brunch voor het hele gezin. We organiseren de brunch meestal rond de Paas- en Pinksterdagen. 

THEMA AVONDEN

In discotheek de Subway organiseren we in het hoogseizoen altijd enkele thema avonden, en ook de Live avonden in de brasserie hebben drie keer per jaar een speciaal thema. Hier maken we iets bijzonders van. Check de kalender!