BEACHCLUB LEUKERMEER

Beachclub Leukermeer beschikt over een toegankelijke brasserie met een fijne, gezellige sfeer en indrukwekkend uitzicht. De brasserie is gelegen aan de beste zijde van de Beachclub, namelijk direct aan het Leukermeer. Vanuit het gerestylede restaurant-gedeelte geniet u van een schitterend uitzicht over het water. U waant zich middenin Nationaal Park de Maasduinen. Heerlijk! Vooral buiten natuurlijk. Op het grote, zonnige terras is het altijd heerlijk toeven met voldoende beschutting op warme dagen. Met een lekker briesje aan het water. 

 

U kunt gedurende de hele dag genieten van een hapje en drankje of een diner uit onze veelzijdige menukaart. Regelmatig werken we ook met seizoensgerechten en regionale specialiteiten. Ons team staat klaar om u de echte Limburgse gastvrijheid te laten ervaren. Wilt u alvast een kijkje nemen in onze menukaart? Klik dan hier.

  

De brasserie is geopend gedurende het seizoen van Vakantiepark Leukermeer. Dat loopt altijd van twee weken voor Pasen, tot en met de herfstvakantie. In het voorjaar en najaar zijn we elke dag open tot 21.00 uur. Is het gezellig, dan sluiten we later! In de zomermaanden juli en augustus is de brasserie en het terras langer geopend. Voor 2017 zit het seizoen er helaas weer op! We zien jullie graag volgend jaar!

ACTUELE OPENINGSTIJDEN

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag gesloten
Vrijdag gesloten
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

LET OP
Wij openen onze deuren weer in maart 2018.IETS SPECIAALS?

In en rond de brasserie organiseren we ook thema’s en activiteiten, en zijn partijtjes mogelijk. Op deze pagina bieden we u graag meer informatie over de speciale activiteiten, brunches en muziekavonden die we organiseren.

 

Wilt u iets meer weten of zelf iets organiseren? Neem dan contact met ons op.

 

 

Let op! Er komen regelmatig agendapunten bij of we hebben meer actuele informatie. Wil je op de hoogte blijven, like dan onze Facebookpagina!