De Brunch

De dag vieren met een hapje en drankje en met uw naasten en geliefden, dat kan bij de brasserie. We organiseren regelmatig een brunch waarvoor u zich kunt opgeven met het gezin, met z'n tweetjes of met de hele familie. Dit doen we standaard met Pasen, Pinksteren en moederdag. Op deze dagen kunnen we de brunch voor een voordelig prijsje aanbieden! Ideaal dus voor de hele familie, want de kids kunnen lekker spelen terwijl u tijd heeft om lekker bij te kletsen in informele en sfeervolle setting.

Wat u dan precies te wachten staat? Lees snel verder!

  

Deze brunch serveren we op Eerste en Tweede Paasdag, Eerste en Tweede Pinksterdag en op moederdag.

Kids van 4 tot 10 jaar €5 en vanaf 10 jaar €15 per persoon. Wilt u deelnemen op een van de geplande data, dan kunt u hier reserveren.

 

Tijdens de brunch schenken we onbeperkt koffie en thee en kunt u gebruik maken van diverse dranken op het buffet (o.a. melk en jus d'orange). We beginnen met een soep van de chef (keuze uit 2 soorten).

 

Daarna presenteren we het buffet:

Broodsoorten: wit en bruin brood, krenten- en suikerbrood, harde en zachte broodjes

Beleg: kaas en diverse vleeswaren, zoet beleg zoals hagelslag en jam

Eiergerechten: gekookte eitjes en roerei met spek

Salades: fruitsalade en rauwkostsalades

Vleesgerechten: Malse kipsaté, gehaktballetjes in tomatensaus, runderpoulet met paddestoelen en uitjes

DINER BUFFET

 

Ook voor een buffet of barbecue bent u welkom bij Beachclub Leukermeer. Wilt u een voorstel op maat voor uw gezelschap? Neem dan contact met ons op! 

 

Tijdens feestdagen maken we het graag een beetje makkelijker. Zo organiseren we met Pasen een dinerbuffet waarvoor u ook met een kleiner gezelschap kunt reserveren. Ideaal! Het buffet staat klaar tussen 18.00 en 20.00 uur. We houden graag rekening met uw komst, dus liefst eventjes reserveren. U kunt hier reserveren voor zaterdag- of zondagavond.

 

De kosten? Kids van 4 tot 12 jaar €12,50 en vanaf 12 jaar €15,50 per persoon inclusief een drankje (fris of pils).

 

We presenteren op het buffet:

Vleesgerechten: Twee wisselende soorten vlees

Salades: Twee soorten salade

Frietjes: lekker met mayo!

Rijst

 

ONTBIJTEN

 

Wij zijn normaal gesproken geopend vanaf 11.00 uur. Tijdens de Paasdagen openen we echter al in de echte vroege uurtjes.

Wij maken dan een ontbijtbuffet klaar zodat u de dag echt goed kunt beginnen. Dit kan op zaterdag, zondag of maandag.

Let op, dit geldt wel op reservering. U kunt hier reserveren voor zaterdag, zondag of maandag. U kunt ontbijten tussen 8.30 uur en 10.30 uur.

 

De kosten? Kids van 4 tot 10 jaar €5 en vanaf 10 jaar €7,50 per persoon. 

We presenteren op het buffet:

Brood diverse soorten

Broodjes hard en zacht

Hartig beleg (kaas en vleeswaren)

Zoet beleg

Gekookte eitjes

Koffie, thee, jus en water

 

UW EIGEN IDEE?

 

Heeft u iets te vieren of organiseert u een uitje, ook dan is een brunch, buffet of barbecue misschien geschikt. Of heeft u een ander verzoek? Een lunchpakket, ontbijt of catering? We denken het liefst met u mee en voor groepen boven de 10 a 15 personen doen we graag een voorstel. Neem contact met ons op via het contactformulier!