BrunchEN

De dag vieren met een hapje en drankje en met uw naasten en geliefden, dat kan bij de brasserie. We organiseren regelmatig een brunch waarvoor u zich kunt opgeven met het gezin, met z'n tweetjes of met de hele familie. Dit doen we standaard met Pasen, Pinksteren en moederdag. Op deze dagen kunnen we de brunch voor een voordelig prijsje aanbieden! Ideaal dus voor de hele familie, want de kids kunnen lekker spelen terwijl u tijd heeft om lekker bij te kletsen in informele en sfeervolle setting.

Wat u dan precies te wachten staat? Lees snel verder!

 

BRUNCHEN: VADERDAG (16 juni)

Deze brunch serveren we op Eerste en Tweede Paasdag, Eerste en Tweede Pinksterdag, op moederdag en vaderdag.

Kids van 4 tot 10 jaar €5 en vanaf 10 jaar €12,50 per persoon. Wilt u deelnemen op een van de geplande data, dan kunt u hier reserveren

 

We organiseren de brunch in de vorm van een buffet. U kunt onbeperkt gebruik maken van koffie en thee, melk en jus d'orange.

 

We beginnen met een soep van de chef (keuze uit 2 soorten).

 

Vervolgens op het buffet:

Broodsoorten: wit en bruin brood, krenten- en suikerbrood, harde en zachte broodjes

Beleg: kaas en diverse vleeswaren, zoet beleg zoals hagelslag en jam

Eiergerechten: gekookte eitjes

Salades: drie verschillende soorten verse salade

Vleesgerechten: malse kipdijen in saté, huisgemaakt zoervleisj 

 

Wilt u een brunch op maat voor uw eigen gezelschap? Vraag dan een offerte op middels het contactformulier.


UW EIGEN IDEE?

 

Heeft u iets te vieren of organiseert u een uitje, ook dan is een brunch, buffet of barbecue misschien geschikt. Of heeft u een ander verzoek? Een lunchpakket, ontbijt of catering? Een communie of verjaardagsfeest vieren? We denken het liefst met u mee en voor groepen boven de 15 personen doen we graag een voorstel. Neem contact met ons op via het contactformulier!