Activiteitenkalender

Wilt u genieten van een drankje in het café, dansen, meezingen, potje biljarten of borrelen op het terras? Dat kan bij Beachclub Leukermeer! Voor een avondje goed stappen hoeft u dus het vakantiepark helemaal niet af. Lekker makkelijk gewoon weer lopend naar 'huis'. In discotheek de Subway is tijdens de zomervakantie bijna elke avond iets te doen voor jong en oud. Ook in de beachclub of op het terras is het vaak goed toeven. Kom lekker dansen, ontspannen, eten en drinken! 

 

Tijdens feestdagen, vakanties en het hoogseizoen hebben we in de brasserie soms een verzetje nodig. Wat is er dan beter dan na het diner over te stappen op een avondje leuke muziek?! We organiseren daarom verschillende avonden live muziek zoals orkesten, dj's of zangers. En wat staat u nou precies te wachten? Wilt u meer weten of bent u erbij? Klik dan even op die datum!

 

Ontdek op deze pagina wat er allemaal te doen is en bekijk de activiteitenkalender. Verder is er in juli en augustus op woensdag een bingo gepland.

 

 

LET OP! ONDERSTAANDE KALENDER WAS GELDIG IN 2017! VOOR 2018 WERKEN WE HARD AAN EEN NIEUW PLAN!

April

Mei

Datum Activiteit Locatie
01/05 Brunch (reserveren verplicht) Beachclub
15/05 Moederdagsbrunch (reserveren verplicht) Brasserie
25/05 Hemelvaartsdag, en mooie klanken van Marco Schouten Brasserie & Subway
27/05 Feestavond met Kickdown! Super tof. Brasserie & Subway

JUNI

Datum Activiteit Locatie
04/06 Brunch op Eerste Pinksterdag (reserveren verplicht) Brasserie
04/06

Eerste Pinksterdag voetjes van de vloer met Paul Damen

Brasserie & Subway
05/06 Brunch op Tweede Pinksterdag (reserveren verplicht) Brasserie

JULI

AUGUSTUS


Tijdens de speciale avonden waarop wij entertainment verzorgen, werken we met consumptiemunten. Deze munten kun je kopen voor €2,20 en gelden dan als betaalmiddel. Dit kondigen we op de betreffende avond ook altijd aan bij de entree. Deze munten zijn niet terug in te wisselen voor geld, maar je kunt er na de feestavond nog wel gewoon mee betalen in de Brasserie, de Snackbar of Café Subway.